×

Interieur op Maat

Een volledig verfijnd interieur!

offerte op maat

 

Soms is alleen het beste goed genoeg, vooral als het gaat namelijk om een volledig verfijnd interieur.

Je wenst het juiste doelpubliek te bereiken en jouw pand of nieuwbouwproject bevindt zich in een hoger segment

Volledig op maat van jouw specifieke verzoeken en mits goede voorbereiding streeft Affine ernaar om jouw pand de juiste aantrekkelijke uitstraling te geven zodat het opvalt tussen het grote aanbod op de vastgoedmarkt.

 

Tjjdens de voorstudie van je pand gaan we grondig te werk. Er wordt een moodboard gemaakt waarop de juiste meubelstukken en accessoires een goede match vormen. 

Geen standaard meubelpakketten, maar zorgvuldige selectie van meubilair dat aansluit bij jouw wensen. Denk aan hoogwaardige interieurstukken voor de woonkamer en leefruimte, en een volledig opgemaakt bed voor de master bedroom. Dit om de positieve troeven van jouw pand in de verf te zetten.

Met zorg stellen we uiteindelijk een passende interieurcombinatie samen, afgewerkt met stijlvolle accessoires en bijhorende eye-catchers

Bij interesse kunnen jouw potentiële kopers deze meubelstukken overkopen.

 

Ons doel is om je pand de juiste klasse en meerwaarde te geven!

Ann-Sofie
Ann-Sofie
Amory Vastgoed werkte recent samen met Affine voor de styling van een pand aan zee voor verkoop. Het was de eerste keer dat we een pand hebben laten inrichten, en Martine van Affine heeft hierbij heel goed geholpen. Het resultaat mag er zijn. Dankjewel Martine!
© 2024 Affine. Webdesign by Puzzle