×

Getuigenissen

Home is not a place, it’s a feeling - Carly Benson

Isabelle De Ro
Isabelle De Ro
Bell Estate werkte samen met Affine voor een nieuwbouwproject in Herzele. De oplevering werd verlaat. Martine was zeer flexibel in de timing. Het appartement zag er zeer mooi uit. Super gedaan. Dank je Martine
Willem-A. Bossaert
Willem-A. Bossaert
Nooit gedacht dat het resultaat zo spectaculair zou zijn. Dankzij Martine van Affine werd een saaie grijze woning onmiddellijk een aantrekkelijk pand om te verkopen; Op die manier is niet alleen de publiciteit aantrekkelijker, maar ook de sfeer in de woning is een pak aangenamer geworden.
Flore Verhulst
Flore Verhulst
De samenwerking met Martine verliep erg vlot. Door de styling konden kandidaat-kopers een beter beeld vormen van de woning. Toen de woning nog niet bemeubeld was, dachten veel kandidaat-kopers dat er bijvoorbeeld geen zetel of tafel kon staan. Met de meubels werd duidelijk dat dit wel kon. De ruimtes toonden ook groter. Kortom, een absolute aanrader!
Ann-Sofie
Ann-Sofie
Amory Vastgoed werkte recent samen met Affine voor de styling van een pand aan zee voor verkoop. Het was de eerste keer dat we een pand hebben laten inrichten, en Martine van Affine heeft hierbij heel goed geholpen. Het resultaat mag er zijn. Dankjewel Martine!
Bart Roelandt
Bart Roelandt
Na een online zoektocht zijn we bij Affine terechtgekomen voor de interieurstyling van onze leegstaande panden. Vanaf het eerste contact was er een bepaalde klik met Martine en voelden we een hoge betrokkenheid van haar kant bij niet alleen de styling maar ook het verkoopproces in zijn totaliteit. Nadat ze het pand zeer mooi had ingericht bleef ze de verkoop opvolgen en ook de afwikkeling verliep vlekkeloos. Zeer tevreden over onze eerste samenwerking.
Ronny Anica
De bezoekers waren erg onder de indruk van de mogelijkheden die het appartement biedt en door de aankleding konden zij zich een realistischer beeld geven van hoe het zou kunnen zijn; wat opviel is dat de aankleding alles een ruimer beeld geeft, dat nog versterkt werd door de lichte kleuren en de combinatie wit, beige en grijs. Ik kan het eenieder die zijn appartement in een aantrekkelijkere vorm wil tonen slechts aanraden om de stap te zetten naar AFFINE.
 Sonja De Coster
Sonja De Coster
Het was een uiterst professionele en aangename samenwerking. De communicatie verliep zeer vlot, alle afspraken werden perfect nageleefd. Het resultaat was met zeer veel oog voor detail afgewerkt. Het beste bewijs is dat uit ons project onmiddellijk een nieuwe klant gevolgd is voor Affine! Alle reacties waren bovendien unaniem positief. Het fotomateriaal was snel beschikbaar en zeer bruikbaar. Een verdere samenwerking zit er zeker in.”
Lynn Blancquaert
Lynn Blancquaert
Altijd fijn samenwerken met Martine !
Yves Serbruyns
Yves Serbruyns
Snelle en adequate aanpak met visie! Wij ervoeren onmiddellijk concreet resultaat na de restyling van Affine en kregen te horen van prospecten en kandidaat-kopers dat de styling mooi oogde en een goed beeld gaf van de bruikbare oppervlakte van de verschillende ruimtes. Een aangename vaststelling en vooral een meerwaarde bij bemiddeling.
Ellen Thio
Affine is gewoon TOP! Professionele aanpak en oog voor detail. De woning krijgt direct een instant "wow"-gevoel.
Hannelore Ostyn
Hannelore Ostyn
Er was een snelle en vlotte communicatie waardoor de inrichting van het appartement zeer snel kon plaatsvinden. Het appartement werd smaakvol ingericht. Bovendien werd er een dag voor de kijkdag nog een laatste controle gedaan zodat alles perfect stond.
Alex Casteels
Alex Casteels
Bedankt Martine voor de vlotte samenwerking! Dankzij een mooie en doordachte inkleding van onze woning, konden we direct een thuisgevoel creëren om de kandidaat kopers te ontvangen. Een aanrader voor elk leegstaand pand!
Mevr. V
Wauw wat een verschil tussen voor en na. Het is prachtig!
© 2024 Affine. Webdesign by Puzzle