×

Restyling

Make every room a living room - Alexandra Staddard

Transformeer jouw bemeubeld pand naar een droomwoning voor een succesvol verkoop!

 

Niet elk pand dat te koop of te huur staat, staat leeg. Vaak zijn er nog meubels en persoonlijke spullen in aanwezig en wordt er zelfs nog in geleefd.

Echter betekent dit niet automatisch dat potentiële kopers zich sterk aangetrokken zullen voelen tot je pand, aangezien smaken nu eenmaal verschillen.

Met onze expertise bij Affine kunnen we jouw meubels op de juiste manier herschikken, persoonlijke items neutraliseren en de ruimte indien nodig verder aankleden met mooie accessoires. 

 

DIY Restyling met tips en advies

250 euro

Na een intakegesprek komen we langs om in de gevraagde ruimtes bruikbare tips en adviezen te geven om je woning zo best mogelijk te presenteren aan potentiële kopers. We letten hierbij op de kijklijnen in elke ruimte.

 

Restyling van een bemeubeld pand ter plaatse

vanaf 655 euro 

Na een kennismakingsgesprek gaan wij aan de slag om de gevraagde ruimte(s) te transformeren en open te stellen voor een groot doelpubliek.

De gevraagde ruimtes worden gescreend en met een overzichtelijk actieplan wordt de make-over ingepland.

Met de nodige expertise herschikt Affine jouw meubels. Persoonlijke items worden geneutraliseerd en indien nodig wordt de ruimte verder aangekleed met mooie accessoires.

Door drukke elementen weg te nemen en te vervangen door passende stukken, krijgen jouw potentiële kopers een aantrekkelijke presentatie tijdens de bezichtiging.

Lijkt een pand te klein of is er teveel materiaal aanwezig? Affine slaagt erin om een interieur te creëren dat ruimtelijk en sfeervol aanvoelt, waarbij elk element op elkaar is afgestemd.

 

  • slide
  • slide
  • slide
  • slide
Ellen Thio
Affine is gewoon TOP! Professionele aanpak en oog voor detail. De woning krijgt direct een instant "wow"-gevoel!
© 2024 Affine. Webdesign by Puzzle