×

Over Martine

A design is a good design, giving yourself permission to pause - Cecilia Tran

Hallo, ik ben Martine!

 

Ik help je om je pand sneller te verkopen of te verhuren door slim en doordacht je pand in te richten, zodat mensen zich veilig voelen en direct overtuigd zijn.

Jij bent op zoek naar een manier om je woning beter en sneller te verkopen. Je voelt aan dat er ruimte is voor verbetering.

 

Ik ken alle in’s en out’s van vastgoedstyling en kan ook jou helpen zodat je woning sneller en beter verkocht of verhuurd wordt.

Ik ben Martine en ik geloof dat een doordachte aanpak ervoor kan zorgen dat je pand sneller en met de juiste meerwaarde wordt verkocht of verhuurd.

Maar wie ben ik?


Ik ben Martine van Affine.

 

Van jongs af aan bladerde ik door interieurboekjes omdat ik altijd al geïnteresseerd was in interieur en het belangrijk vond dat een huis rust uitstraalt en aanvoelt als een veilige plek.

Na een carrière van 24 jaar in de banksector, waar de werkomgeving niet altijd zo veilig aanvoelde als ik zou willen, vond ik volledige rust en comfort in mijn eigen thuis.

Ik begon mijn carrière in de banksector en heb daar 25 jaar gewerkt, hoewel de werkomgeving niet altijd zo veilig aanvoelde als ik zou willen. Thuis kon ik echter volledig tot rust komen in mijn aangename en veilige omgeving.

Deze ervaring bracht me ertoe mijn passie te volgen en te doen waar ik echt gelukkig van word: het creëren van prachtige ruimtes waar mensen zich echt thuis kunnen voelen. Dat is de reden waarom ik me nu volledig richt op vastgoedstyling en interieuradvies;

Al meer dan 4 jaar zorg ik ervoor dat woningen een veilige en huiselijke sfeer hebben voor potentiële kopers of huurders.

Inmiddels heb ik al meer dan 70 woningen succesvol ingericht, wat heeft geleid tot het gewenste resultaat: verkocht of verhuurd.

 

Ontmoet het gezicht achter Affine.

 

Ik ben Martine, en ik ben niet alleen een toegewijde professional, maar ook een trotse echtgenote en moeder van Olivier, Laure en Louis.

Voordat ik me volledig richtte op vastgoedstyling, werkte ik jarenlang als administratief medewerker in een bank in Brussel. Als verstokte pendelaar leerde ik de waarde van een veilige en comfortabele thuissfeer des te meer waarderen.

Na 24 jaar in die sector kreeg ik te maken met een heftige burn-out. Ik realiseerde me dat het tijd was voor verandering en om te doen waar mijn hart écht ligt: het creëren van aangename interieurs die een gevoel van rust en geborgenheid bieden.

Ik ben dan ook vastberaden om mijn klanten die veilige thuishaven te bieden waar ze naar verlangen.

Hoe kan je me het beste beschrijven?

 

Ik ben leergierig, resultaatgericht en streef naar affiniteit en finesse in alles wat ik doe. Inderdaad, Martine van Affine.

Inrichten en decoreren geven me een ongekende energieboost. Ik geloof ook sterk in eerlijkheid en warme relaties, en ik geniet van het persoonlijke contact met mijn klanten. Een glimlach is daarbij altijd inbegrepen!"

 

Isabelle De Ro
Isabelle De Ro
Bell Estate werkte samen met Affine voor een nieuwbouwproject in Herzele. De oplevering werd verlaat. Martine was zeer flexibel in de timing. Het appartement zag er zeer mooi uit. Super gedaan. Dank je Martine
Willem-A. Bossaert
Willem-A. Bossaert
Nooit gedacht dat het resultaat zo spectaculair zou zijn. Dankzij Martine van Affine werd een saaie grijze woning onmiddellijk een aantrekkelijk pand om te verkopen; Op die manier is niet alleen de publiciteit aantrekkelijker, maar ook de sfeer in de woning is een pak aangenamer geworden.
Ronny Anica
De bezoekers waren erg onder de indruk van de mogelijkheden die het appartement biedt en door de aankleding konden zij zich een realistischer beeld geven van hoe het zou kunnen zijn; wat opviel is dat de aankleding alles een ruimer beeld geeft, dat nog versterkt werd door de lichte kleuren en de combinatie wit, beige en grijs. Ik kan het eenieder die zijn appartement in een aantrekkelijkere vorm wil tonen slechts aanraden om de stap te zetten naar AFFINE.

Op welke manier ik te werk ga?

 

Ondertussen heb ik mijn expertise sterk ontwikkeld en mijn knowhow uitgebreid.

Met een doordachte aanpak benut ik de sterke troeven van elk pand optimaal.

Ik streef naar de perfecte strategie om niet alleen de afwerking, maar vooral het gewenste resultaat te bereiken.

Mijn focus ligt voornamelijk op het creëren van een succesvolle inrichting en presentatie van de woning, met als beloning een snellere verkoop of verhuur als kers op de taart!"

 

Ik zet alles op alles om je pand met de juiste en persoonlijke 'touch' naar een hoger niveau te tillen.

Dit kan variëren van praktische en handige tips tot een passende aankleding van de (leegstaande) woning. Ik houd rekening met factoren zoals lichtinval en de keuze van materialen.

Op deze manier springt het pand nog meer in het oog en wordt het toegankelijker voor jouw doelgroep, want alles begint met die cruciale eerste indruk, zelfs online!"

 

Als vastgoedstyliste, mijn creativiteit tonen én woningen sterker op de vastgoedmarkt zetten, met als kers op de taart een snellere verkoop of verhuur?

 I’m in!

Wie of wat is Affine?

Affine, dat is vastgoedstyling met finesse. Dat is ook Martine Piron, een gepassioneerde onderneemster die de vastgoedmarkt vanuit een andere hoek bekijkt en haar persoonlijke aanpak inzet zodat panden sneller verkocht of verhuurd zijn.

© 2024 Affine. Webdesign by Puzzle