×

Expats

We shape our homes and then our homes shape us - Winston Churchill

Jouw nieuwe thuis creëren en inrichten!

 

Ben je een expat die tijdelijk naar een nieuwe stad verhuist

Wil je graag een comfortabel en volledig ingericht huis, maar ontbreekt het je aan tijd om de juiste meubels uit te zoeken en alles in te richten?

Bij Affine begrijpen we de uitdagingen waar expats mee te maken hebben. Daarom bieden we een unieke oplossing: meubelverhuur speciaal voor expats!

Waarom zou je je druk maken over het kopen van meubels, vooral als je verblijfsduur onzeker is?

Met onze expertise als styliste, nemen wij al het gedoe uit handen en stellen we met jou een gepast interieur samen op basis van jouw wensen en behoeften. Dit doen we aan de hand van een moodboard, zodat we precies weten welke stijl bij jou past.

 

Zodra je aankomt, zorgen wij ervoor dat jouw woning tijdig en volledig is ingericht. Geen gedoe met het sjouwen van meubels en het inrichten van je nieuwe huis.

Alles wordt geregeld, zodat jij je direct thuis kan voelen.

Waarom kiezen voor Affine?

  • Gemak: Wij nemen al het werk uit handen. Jij kan je concentreren op je nieuwe leven als expat, terwijl wij je huis inrichten.

  • Flexibiliteit: Omdat we begrijpen dat je verblijfsduur als expat onzeker kan zijn, bieden we meubelverhuur aan op flexibele basis. Geen langlopende verplichtingen, maar de vrijheid om te huren voor de duur die bij jou past.

  • Persoonlijke aanpak: We luisteren naar jouw wensen en behoeften en stellen een interieur samen dat perfect bij jou past. Jouw tevredenheid staat bij ons voorop.

  • Kwaliteit: De meubels zijn zorgvuldig geselecteerd en van hoge kwaliteit. Je kan rekenen op comfort en stijl in je nieuwe thuis.

Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons jouw nieuwe thuis creëren en inrichten. Met Affine hoef je je geen zorgen te maken over het vinden en inrichten van meubels. Wij regelen alles, zodat jij kan genieten van een comfortabel en sfeervol huis, waar je je direct thuis voelt.

 

© 2024 Affine. Webdesign by Puzzle