×

Echte Meubels

Echte Charme met flexibel meubilair!

vanaf 1295 euro

 

Wat biedt Affine in deze formule?

Elk project wordt persoonlijk opgevolgd en behandeld. Na het opvragen van het grondplan en enkele foto’s, stelt Affine het interieur samen, rekening houdend met de aanwezige materialen en kleuren.

Dit interieur wordt bewust samengesteld met enkel echt flexibel meubilair. Dit is sneller, efficiënter en hipper.
Zo komen er geen hoge kosten bij (denk aan verhuislift) en is er geen verlies van tijd met het aanvragen van parkeerborden aan de gemeente.

 

 

Op deze manier kan je toch de charme geven aan je pand en kunnen je bezoekers tijdens de rondleiding zich gemakkelijk even neerzitten aan de tafel, waardoor ze de ruimte beter kunnen ervaren. 

Elke aankleding wordt professioneel en zorgvuldig samengesteld en geplaatst met stijlvolle meubelstukken en gepaste accessoires.

Dit zorgt voor prachtige, uitnodigende foto's, waarmee je een groot doelpubliek kunt bereiken en meer aanvragen kunt genereren.

Kortom, met deze formule krijgt jouw pand een warme en uitnodigende uitstraling. Geef jouw pand de aandacht die het verdient!

 

Isabelle De Ro
Isabelle De Ro
Bell Estate werkte samen met Affine voor een nieuwbouwproject in Herzele. De oplevering werd verlaat. Martine was zeer flexibel in de timing. Het appartement zag er zeer mooi uit. Super gedaan. Dank je Martine
© 2023 Affine. Webdesign by Puzzle