×

Interieurdesign

THE HOME should be the treasure chest of living - Le Corbusier

 

Jouw leefruimtes vormgeven, coördineren en realiseren. Daar draait het bij Affine om.

Wij laten je interieur voor jou werken.

 

WIE ZIJN WE?
 

Martine Piron Vastgoedstyliste - interieurvormgever

Ik ben Martine, 54 jaar, vastgoedstyliste en interieurvormgever en woonachtig te Merelbeke. Mijn liefde voor interieur is er altijd al geweest. Van jongsaf aan bladerde ik al in interieurboekjes op zoek naar leuke plaatjes en nieuwe inspiratie. In elke woonwinkel natuurlijk ook eens voelen aan de stofjes. Na een carrière van 24 jaar in de banksector, heb ik dan ook besloten om deze passie verder te zetten. Als creatieve geest vind ik het heerlijk om interieurs te brengen tot een mooi geheel. Tijdens elk interieurproject hecht ik veel waarde aan het luisteren naar jou. Deze open communicatie vormt de basis voor het creëren van interieurs die perfect aansluiten bij jouw wensen en levensstijl. Mijn stijl combineert elegantie met functionaliteit, waarbij ik altijd streef naar een harmonieuze balans tussen vorm en functie. 

Stéphanie Claeys Interieurstyliste

Ik ben Stéphanie Claeys , 42 jaar, interieurstyliste en woon in Gent . Ik heb een grote affiniteit met en passie voor kleur, design,  natuurlijke materialen en de sfeer die door de combinatie hiervan gecreëerd wordt. Ik werk ondertussen 12 jaar in de modesector en heb ervaren dat mode en interieur heel dicht bij elkaar liggen. “Luisteren” is voor mij dé cruciale stap in de zoektocht naar een passend interieur. Ik geef creatief advies en creëer een nieuwe atmosfeer voor je interieur op basis van waar jij van droomt. Hierbij is het ontzorgen van A tot Z mijn hoogste doel. Als je keuzestress ondervindt bij de inrichting van je interieur, help ik mee knopen door te hakken binnen het gevraagde budget. Je kan mijn stijl omschrijven als warm ,minimalistisch , tijdloos  en authentiek, rekening houdend met de laatste interieurtrends en uiteraard met jouw “way of living”.

ONTDEK ONZE FORMULES

 

Interieuradvies & moodboard

  • Intakegesprek en advies
  • Moodboard

vanaf 495 euro 

Vrijblijvend gesprek

Totaal interieurconcept

  • Intakegesprek en brainstormsessie
  • Inschatting budgetten
  • Sourcing materialen, decoratie en meubels
  • Portfolio
  • Opvraging offertes en opvolging
  • Plaatsing meubels in de ruimtes

offerte op maat

Contacteer ons

Creëer thuis je droominterieur

Is het tijd voor een make-over van je interieur?

De sfeer in een ruimte is erg belangrijk en moet je een rustig en relaxed gevoel geven. Ben je niet tevreden met de uitstraling van je huidig interieur of komt het niet overeen met de gewenste sfeer? Laat ons je dan helpen! Alles start met een inzicht te krijgen in het interieur of de sfeer waar jij van droomt. Dit inzicht verkrijgen we tijdens een eerste intakegesprek . Hierbij houden we uiteraard rekening met je wensen, je “way of living” en met je budget. Op basis daarvan bepalen we een plan van aanpak om je huis te transformeren in een oase van rust en stijl.

Stressvrij stijlvol: laat ons de perfecte interieur items vinden 

Heb je weinig tijd of keuzestress om de juiste interieur items te vinden binnen je budget? Met onze experitse en inzicht in verschillende stijlen, helpen we jou bij het selecteren van meubelstukken die perfect passen bij jouw smaak en budget. Affine staat je bij van A tot Z, we ontzorgen je in het interieurstyling proces bij jou thuis.

Nieuwe look & feel voor je kantoor?  

Zoek je een warme werksfeer voor jouw kantoor? Wil je je kantooromgeving transformeren in een inspirerende en productieve werkplek? Affine denkt hier vooral mee aan een open indeling en geoptimaliseerde oppervlaktes. Met oog voor detail en een scherp gevoel voor design, werken we samen met jou om een kantoorinrichting te creëren die jouw stijl weerspiegelt en tegelijkertijd de functionaliteit en efficiëntie maximaliseert. Laat ons je helpen om van je kantoor een plek te maken waar je met plezier werkt, kortom een werkomgeving waar je je thuis voelt. 

4 stappen in een totaal interieurconcept!

 

Jij staat centraal

Diepgaand gesprek; luisteren naar je wensen, behoeften en 'way of living'.

Creatieve fase

Op basis van jouw input gaan we met onze kennis & ervaring aan de slag en maken we een voorstel op maat.

Sourcing

Voor de gekozen items zorgen we voor offertes, opvolging van bestellingen en levering.  

Finale plaatsing

Finale plaatsing in de ruimte om te komen tot het gedroomde interieur

No images were found.
Mevr. T
Dank je wel voor de superleuke samenwerking, Stéphanie! Je maakte op 2 maand tijd van onze nieuwe stek een leuke plek om te toeven. Je luistert naar de noden, werkt snel en efficiënt, blijft binnen het vooropgestelde budget en hebt me vooral ontlast van alle dingen die ik niet graag doe. Many thanks!!!
Kathleen De Vos
Met de verbouwing van de vroegere veranda, hadden we geen idee hoe we dit mooi konden inrichten, aansluitend op het andere gedeelte van de woning. Dankzij de moodboards van Martine werd het duidelijk met welke details en meubelstukken een huiselijke sfeer kon gecreëerd worden. We zijn heel blij met het resultaat. Dankjewel Martine, we genieten volop van onze extra zithoek.

Benieuwd naar de laatste interieurtrends?

Geen enkele handige tips én een blik achter de schermen meer missen ?

Schrijf je in
© 2024 Affine. Webdesign by Puzzle