×

Black Friday Actie

EEN GRATIS INTERIEUR CHECK!

 

Is jouw interieur toe aan een make-over? Voel je je overweldigd door interieurkeuzes? Of loop je tegen functionele problemen aan in jouw leefruimte?Grijp dan nu onze Black Friday Interieurcheck, waarin we je helpen om je huis te transformeren tot jouw stijlvol en functionele THUIS.

 

DEZE ACTIE SPECIAAL VOOR JOU (geldig tem maandag 27/11/23)

 

Wat mag en kan je verwachten?

  • GRATIS advies
  • Je ontvangt 3 PRAKTISCHE TIPS op jouw vraag
  • ONMIDDELLIJK TOEPASBAAR in jouw interieur
  • PERSOONLIJKE aanpak

Hoe werkt het?

  • Vraag snel JOUW GRATIS Interieur Check aan VIA ONDERSTAAND FORMULIER
  • Stuur ons een DUIDELIJKE foto van de ruimte naar jouw keuze
  • Stel daarbij jouw VRAAG OF UITDAGING 

 

Stuur jouw foto via onderstaand formulier en ontvang jouw 3 tips binnen 48 uur!

*
*
*

Herken jij je hierin?

 

👉 voel je je onzeker over de inrichting en dat knaagt aan jou 

👉 je bent op zoek naar eenheid in je interieur, maar je weet niet hoe

👉 wil je graag thuiskomen in je eigen interieur

👉 je twijfelt hoe je de leefkamer nog ruimtelijk kan vergroten, en daar laat je nu net kansen liggen

👉 is het tijd voor een nieuw interieur en je bent op zoek naar inspiratie?

 

 

Wij kunnen je helpen met onze expertise!

WIE ZIJN WE?
 

Martine Piron Vastgoedstyliste - interieurvormgever

Ik ben Martine, 54 jaar, vastgoedstyliste en interieurvormgever en woonachtig te Merelbeke. Mijn liefde voor interieur is er altijd al geweest. Van jongsaf aan bladerde ik al in interieurboekjes op zoek naar leuke plaatjes en nieuwe inspiratie. In elke woonwinkel natuurlijk ook eens voelen aan de stofjes. Na een carrière van 24 jaar in de banksector, heb ik dan ook besloten om deze passie verder te zetten. Als creatieve geest vind ik het heerlijk om interieurs te brengen tot een mooi geheel. Tijdens elk interieurproject hecht ik veel waarde aan het luisteren naar jou. Deze open communicatie vormt de basis voor het creëren van interieurs die perfect aansluiten bij jouw wensen en levensstijl. Mijn stijl combineert elegantie met functionaliteit, waarbij ik altijd streef naar een harmonieuze balans tussen vorm en functie. 

Stéphanie Claeys Interieurstyliste

Ik ben Stéphanie Claeys , 42 jaar, interieurstyliste en woon in Gent . Ik heb een grote affiniteit met en passie voor kleur, design,  natuurlijke materialen en de sfeer die door de combinatie hiervan gecreëerd wordt. Ik werk ondertussen 12 jaar in de modesector en heb ervaren dat mode en interieur heel dicht bij elkaar liggen. “Luisteren” is voor mij dé cruciale stap in de zoektocht naar een passend interieur. Ik geef creatief advies en creëer een nieuwe atmosfeer voor je interieur op basis van waar jij van droomt. Hierbij is het ontzorgen van A tot Z mijn hoogste doel. Als je keuzestress ondervindt bij de inrichting van je interieur, help ik mee knopen door te hakken binnen het gevraagde budget. Je kan mijn stijl omschrijven als warm ,minimalistisch , tijdloos  en authentiek, rekening houdend met de laatste interieurtrends en uiteraard met jouw “way of living”.

Optimaliseer de ruimte

Wil jij ook graag dat beperkte ruimte optimaal benut wordt?

Transformeer je kamer in een oase van ruimtelijke efficiëntie en stijl met eenvoudige mogelijkheden. Wij begrijpen dat elke vierkante meter kostbaar is, en daarom bieden we ideeën die je leefruimte maximaliseren. Van slimme opbergoplossingen tot multifunctioneel meubilair. Met  ruimteoptimalisatie, geef je jouw leefkamer de make-over die het verdient.

Je woonkamer optisch ruimtelijk vergroten  

Dit kan gemakkelijk met handige tricks. Met gebruik van lichte tinten en slim geplaatste spiegels wordt het natuurlijk licht optimaal benut, waardoor jouw woonkamer een onmiddellijk een open en uitnodigende sfeer krijgt. Handig om   slimme kleurpaletten en strategische meubelopstellingen te benutten om de illusie van een grotere ruimte te creëren. Maak van jouw woonkamer een luchtige en comfortabele leefruimte waar je graag thuiskomt. 

Creëer de juiste indeling met je meubels 

Een juiste indeling is de sleutel tot een gebalanceerde en functionele leefomgeving. Denk hierbij aan de looplijnen binnen de ruimte, en de functies die je wilt hebben in de ruimte. Van ruime zithoeken tot slim geplaatste opbergoplossingen. Ontdek de kunst van doordachte meubelindeling en ontwerpzo een woonomgeving die naadloos aansluit bij jouw behoeften.  

Krijg in 4 stappen onmiddellijk je GRATIS INTERIEUR QUICK SCAN van jouw interieur!

 

VRAAG HET AAN

Heel gemakkelijk aan te vragen via onderstaand formulier

STUUR JE FOTO

Stuur een duidelijke foto van een bepaalde woonkamer door.

STEL JE VRAAG

Heb je een bepaalde vraag of uitdaging in deze ruimte? Laat het ons weten

PERSOONLIJK ADVIES

Op basis van jouw foto geven wij 3 praktische tips voor jouw interieur 

Mevr. T
Dank je wel voor de superleuke samenwerking, Stéphanie! Je maakte op 2 maand tijd van onze nieuwe stek een leuke plek om te toeven. Je luistert naar de noden, werkt snel en efficiënt, blijft binnen het vooropgestelde budget en hebt me vooral ontlast van alle dingen die ik niet graag doe. Many thanks!!!
Kathleen De Vos
Met de verbouwing van de vroegere veranda, hadden we geen idee hoe we dit mooi konden inrichten, aansluitend op het andere gedeelte van de woning. Dankzij de moodboards van Martine werd het duidelijk met welke details en meubelstukken een huiselijke sfeer kon gecreëerd worden. We zijn heel blij met het resultaat. Dankjewel Martine, we genieten volop van onze extra zithoek.
*
*
*

Benieuwd naar de laatste interieurtrends?

Geen enkele handige tips én een blik achter de schermen meer missen ?

Schrijf je in
© 2024 Affine. Webdesign by Puzzle