×
17 maart 2021 // Vastgoedstyling

Woning sneller verkopen met deze handige tips die opbrengen

e woning goed verkopen, dit vraagt een beetje voorbereiding maar wel doordacht. Met deze enkele tips zorg je ervoor dat je pand al sterker op de markt staat.

Tip 1: Je woning bemeubeld verkopen


Je hebt de beslissing genomen om je woning te verkopen? En je hoopt of verwacht dat je pand naar waarde verkocht wordt? Dan is het altijd beter je woning gemeubeld te verkopen. Waarom? Lege ruimtes worden namelijk altijd kleiner ingeschat en het geeft een weinig thuisgevoel aan de bezoekers tijdens de rondleiding. 

Vastgoedstyling je woning bemeubeld verkopen.jpeg

Tip 2: Opruimen, depersonaliseren


Niets is minder aangenaam om een overvolle woning te bezoeken. Daarom deze belangrijke aanrader, doe de moeite om je woning te depersonaliseren en te zorgen dat het nog optimaal en functioneel aangekleed is. Dit geeft minder afleidingen aan de kandidaat-kopers tijdens de rondleiding. En ondertussen zit alles al klaar in je verhuisdozen.

Vastgoedstyling opruimen depersonaliseren.jpeg

Tip 3: Zorgen voor aanlokkelijke foto's


Kandidaat-kopers starten hun zoektocht naar hun droomwoning online. In die eerste 90 seconden beslissen ze om een pand te bezoeken. Hun interesse aanwakkeren is dus de boodschap! Mooie duidelijke foto's die uitspringen, die goesting geven om je pand onmiddellijk te bezichtigen. Wie droomt er daar niet van? 

vastgoedstyling zorgen voor aanlokkelijke foto's.jpeg

Tip 4: Je bezoekers goed ontvangen


Hoe je bezoekers ontvangen? Welke indruk wil je geven tijdens de rondleiding? Geef de kandidaat-kopers een warm, goed gevoel. Altijd aangenaam om in een positieve sfeer een pand te bezoeken. Je kan altijd voor een kleine snack of lekker geurende kaarsen zorgen. Dit geeft rust aan hen en deze sfeer nemen ze zeker mee naar huis met een mooi bod tot gevolg.

 

Met deze tips ben je al op de goede weg op je woning instant verkoopsklaar te maken. Wil je toch even samen zitten, neem gerust contact.

vastgoedstyling je bezoekers goed ontvangen.jpeg
© 2024 Affine. Webdesign by Puzzle