×
15 september 2023 // Interieuradvies

Wat zijn de huidige woontrends in interieurstyling? Vind hier al 3 tips

Woontrends zijn voortdurend in beweging, beïnvloed door veranderende levensstijlen, technologie en duurzaamheid. Ben je op zoek naar een nieuw interieur, dan wil je natuurlijk mee met de huidige trends. Laat je vooral inspireren om je eigen leefruimte te transformeren.

Woontrend 1# Groen

De kleur groen is prominent aanwezig in het hedendaags interieur.

Groen wordt vaak geassocieerd met rust, harmonie en natuur, waardoor het een uitstekende keuze is in verschillende kamers in huis. Bijvoorbeeld als tegel in een badkamer werkt dit zeer rustgevend.

De combinatie van olijfgroen met walnoot hout is prachtig. In de woonkamer kan je de tuin naar binnen trekken door groene gordijnen of interieur elementen te gebruiken.

image00002.jpg

Woningtrend 2# Rotan

Rotan is alomtegenwoordig in het interieur. Rotan meubels en accessoires worden vaak gewaardeerd vanwege hun natuurlijke uitstraling en veelzijdigheid. Ze kunnen warmte en textuur toevoegen. Het is de ideale manier om een natuurlijke en ontspannen sfeer in huis te creëren.

image00008.jpg

Woningtrend 3# Organische vormen

Organische vormen zijn wederkerend in al zijn vormen. Deze brengen een gevoel van zachtheid en harmonie in een ruimte en kunnen een contrast vormen met strakkere, meer geometrische ontwerpelementen.

In tapijten en salontafels zien we dit terugkomen, maar ook in keukenontwerpen.

@stephanie claeys

image00003.jpg

Heb je hiermee inspiratie gekregen om jouw nieuw interieur samen te stellen?

Als experten in interieurstyling helpen we je graag verder met kleuradvies en met het kiezen van de juiste meubelstukken die passen bij jouw stijl en smaak.

Wil graag een afspraak? Let's meet 

image00001.jpg
© 2024 Affine. Webdesign by Puzzle