×
31 januari 2022 // Over Affine

Wat is mijn meerwaarde als vastgoedstyliste

Steeds meer willen verkopers snel, soms te snel, hun pand te koop stellen. Maar zit de input wel juist? Is er nagedacht over welk doelpubliek je wenst te bereiken? Heb je zelfs een idee over het doelpubliek? Zal jouw ideale koper warm worden van je pand?

3 jaar Affine


3 jaar geleden ben ik met Affine deze weg ingeslaan als vastgoestyliste. Tijdens mijn opleiding van interieurstyling leerde ik vastgoedstyling ontdekken, kennen en begrijpen. Hoe tof is het niet om geborgenheid te creëren in de te verkopen woningen, zodat de bezoekers onmiddellijk een connectie kunnen voelen en ook krijgen met je pand?

vastgoedstyling affine hoe ik te werk ga als vastgoedstyliste.jpeg

Wat is eigenlijk vastgoedstyling?


Vastgoedstyling is een expertise in de verkoopstyling. Het is een pure marketingtool om je pand nog sterker op de immo markt te zetten, door sfeer te creëren en nét de juiste pluspunten van je woning naar voren te brengen. De woonkamers laten "open trekken" door het ruimtelijk in te richten met gepaste technieken. 

Waarom vastgoedstyling?


Een zoektocht naar een ideale woning begint online tussen alle andere foto's. Het volgend pand zit slechts één klik verder. Het aanbod is al groot, en "ziet men door het bos de bomen niet meer". Daar wringt soms het schoentje. Met opvallende, aanlokkelijke foto's laat je je pand  al ruimschoots uitspringen.  Met deze uitnodigende foto's blijven de zoekers "hangen" aan jouw pand én krijgen ze goesting om je woning te bezoeken. En dat is net wat je wil bereiken als verkoper of verhuurder, toch?

Zeg nu zelf, welke foto vind je het aantrekkelijkst? 

Vastgoedstyling waarom vastgoedstyling.jpeg

En wat ik doe als vastgoedstyliste?


Mijn taak is dus de troeven van jouw pand in de verf te zetten. Zowel op foto's als tijdens de rondleiding zorg ik ervoor dat de ruimtelijkheid en de thuissfeer naar voren wordt gebracht. Ik help ervoor te zorgen dat de bezoekers tijdens de rondleiding zich thuis voelen en volop kunnen genieten van de ruimtes en de aankleding. Het is nét door en met mijn styling dat ze zich kunnen inleven en een goed beeld krijgen hoe tof en mooi het is om te wonen in je pand en ze onmiddellijk een bod doen. 

vastgoedstyling wat ik doe als vastgoedstyliste.jpeg

Wil je graag een gratis adviesgesprek voor een aankomende verkoop of verhuur? Contacteer me gerust vrijblijvend via deze link.

© 2024 Affine. Webdesign by Puzzle