×
3 mei 2021 // Vastgoedstyling, Frequent Gelezen

Waarom planten voor een belangrijke meerwaarde zorgen bij verkoop van een woning

Of maw hoe planten je verkoopkansen verhogen. Een interieur zonder planten is bijna niet meer voor te stellen. Ze geven grote huiselijke sfeer in je binnenkamer. Daarom werk ik ook graag met planten tijdens mijn stylings.

Planten geven kleur aan je interieur


Mooi verzorgd interieur met nog enkele planten op een leuke plaats? Dat geeft een fijn gevoel op de foto’s én tijdens de bezoeken. En dat is toch wel net wat je wil geven aan kandidaat-kopers. Naast passende decoratie items en kussentjes is het altijd aangenaam om het groen te zien van planten en bloemen.

vastgoedstyling geven kleur aan je interieur.webp

Planten als leuk decoratie item


Door hun verschillende vorm van structuur en kleur zijn ze fantastische interieur accessoires. Het fleurt onmiddellijk op. Zet enkele kleine plantjes op het kookeiland of op de vensterbank. Het breekt onmiddellijk de eentonigheid in de ruimte, integendeel het geeft meer leven aan je woonkamer.

vastgoedsdtyling planten als leuk decoratie item.webp

Planten zijn goedkope opvullers


Wil je je ruimte toch nog met een extraatje aankleden, dan zijn planten hier ideaal bij. Stel je voor een salon waarbij naast de mooie zithoek een verloren open ruimte is. Vul deze mooi op met een hoge plant en een passende siermand. Succes gegarandeerd!

vastgoedstyling planten als goedkope opvullers.jpeg

Planten zijn fotogeniek


Je pand vlugger verkopen? Alles start met fantastische foto’s zodat de woning nog meer uitspringt. Tijdens de online zoektocht, vallen nét deze foto’s op en krijgen de geïnteresseerden goesting om het pand te bezoeken. 

vastgoedstyling planten zijn fotogeniek.jpeg

Planten verhogen je verkoopkansen


 

Je kandidaat-kopers ontvangen in een huiselijke sfeer? Naast een mooie aangeklede woning, geven planten en bloemen een warm gevoel aan de bezoekers. De huiselijke sfeer zit er meer in en ze zullen meer de tijd nemen om de ruimtes in zich op te nemen. Even plaats nemen in de zetel en genieten van de aangename sfeer die er hangt? Dat is een kans op een bod!

vastgoedstyling planten verhogen je verkoopkansen.jpeg
© 2024 Affine. Webdesign by Puzzle