×
5 september 2022 // Vastgoedstyling

Waarom je best bij verkoop van je huis een thuis maakt? Ontdek de redenen

Mensen die op zoek zijn naar hun droomwoning willen graag onmiddellijk die klik voelen en dit al in de eerste seconden. Al bij stil gestaan dat dit start tijdens hun zoektocht op basis van foto's?

It all starts with the first impression


Wie een huis wilt kopen, is op zoek naar zijn droomwoning. Daarom is het heel belangrijk dat je de juiste uitstraling weergeeft en dat ze die snel kunnen aanvoelen, ook tijdens hun zoektocht op een scherm van de computer. Met warme detailfoto's wek je hun nieuwsgierigheid op.

Meten is weten


Binnen de 90 seconden wordt beslist of ze goesting hebben om jouw pand wel of niet een bezoek te brengen. Om ze nieuwsgierig te maken op zo'n korte tijd is het van groot belang dat je dus een warm esfeer kan tonen via de eerste beelden. 

vastgoedstyling reden 2 meten is weten.jpg

Leeg oogt kleiner


Beelden van lege ruimtes van je pand, het blijft niet evident om in te beelden hoe gezellig het wel kan zijn om er te wonen. Om even bij stil te staan, 85% schat een lege kamer kleiner in, want niet iedereen heeft ruimtelijk inzicht en de verbeelding en de atmosfeer is zoek.

vastgoedstyling reden 3 leeg oogt kleiner.jpg

Veilig gevoel


Een woning kopen is sowieso een emotionele stap. Daarom moet het ook voor je kandidaat-kopers kloppen en ze direct hun droomwoning kunnen ontdekken in jouw pand. Een droomwoning of een thuis waar ze tijdens hun bezoek zich onmiddellijk veilig voelen om onmiddellijk kunnen voorstellen hoe het voelt om op die mooie plek te kunnen wonen

vastgoedstyling reden 4 veilig gevoel.jpg

Meerwaarde geven


Hoe leuk is het niet om door een prettige omgeving te realiseren je én waardevolle bezoekers aantrekt naar jouw pand én een meerwaarde geeft aan je woning. Door de juiste aantrekking, zet je namelijk de troeven van je woning in het licht. Zo is er minder twijfel bij het indienen van een bod.

vastgoedstyling reden 5 meerwaarde geven.jpg
© 2024 Affine. Webdesign by Puzzle