×
2 augustus 2021 // Over Affine

Ontmoet het gezin achter Affine

Wie ik ben en waarom ik de stap gezet heb in de branche van vastgoedstyling. Je kan het hier allemaal ontdekken.

Wie ik ben en hoe het allemaal begon


Ik ben gehuwd met Luc en mama van 3 kinderen, Olivier, Laure en Louis. Voorheen werkte ik als administratief medewerker in een bank in Brussel. 

Na jarenlange carrière in de bank, kreeg ik tijdens onze reis in 2015 hevige spierpijnen over mijn ganse lichaam en kon ik niet meer stappen.

Van de ene dag op de andere, zonder het te zien aankomen, was het licht uit. Opgebrand met angstaanvallen.

vastgoedstyling affine wie ik ben en hoe het allemaal begon.jpeg

Hoe de stap gezet?


Terugkeren was niet mogelijk. Het was tijd voor iets nieuws in een nieuwe omgeving. Omdat ik altijd al van jongsaf aan graag in interieurboekjes bladerde en ook geïnteresseerd was in architectuur, had ik gekozen om opleiding te volgen als interieurstylist. Inventief ruimtes aankleden met de aanwezige mogelijkheden.

Waarom vastgoedstyling?


Het is tijdens mijn interieuropleiding dat ik vastgoedstyling, toen nog onbekend voor mij, ontdekte. Ik vond het boeiend om te zien hoe je met kleine tricks panden kunt laten stralen. Toen ik zag welke meerwaarde ik hiermee kon geven, was de keuze snel gemaakt.

waarom vastgoedstyling.jpeg

Hoe je me het best kan omschrijven?


Zoals ik ben, leergierig en resultaatgericht, zo ga ik voor affiniteit en finesse. Inderdaad Martine van Affine. Daarnaast ben ik graag omringd met warme, eerlijke mensen. Ik hou van persoonlijke contacten en anderen vooruit te helpen.

Waar ik kan van genieten?


Ik kan volop genieten van de natuur, wandelen in de bossen of aan de zee om zo helemaal tot rust te komen. Atlijd leuk om tijdens die wandelingen mooie detailfoto's te kunnen trekken.  En tijdens een citytrip zal ik altijd uitkijken naar de architectuur van de gebouwen. 

affine vastgoedstyling waar ik kan van genieten.jpeg

Hoe ik te werk ga als vastgoedstyliste?


Ik stel vast dat nu nog steeds soms ondoordacht woningen te koop of te huur gezet worden, waardoor ze de juiste uitstraling missen.

Ondertussen heb ik mijn knowhow verder opgebouwd en doe ik er alles aan om de troeven van panden in de kijker te zetten, want dat is toch uiteindelijk de bedoeling.

Met kleine aanpassingen en doordachte aankleding kan je de bezoekers al intrigeren en ontdekken ze zo toch hun droomwoning. En het nét deze expertise die ik wil doorgeven om dit te bereiken.

Welke meerwaarde ik kan bieden als vastgoedstyliste, vertel ik in een latere blog. 

But now let 's create idyllic places 😊

Tot binnenkort voor een eerste kennismaking?

vastgoedstyling affine hoe ik te werk ga als vastgoedstyliste.jpeg
© 2024 Affine. Webdesign by Puzzle