×
// Vastgoedstyling, Frequent Gelezen

Met 5 simpele en betaalbare trucs je pand upgraden voor verkoop

Je woning te koop aanbieden, is vaak een emotionele periode. Maar anderzijds ook om uit te kijken naar een nieuw begin. Veel verkopers zijn ongerust of ze wel voldoende voor hun pand zullen ontvangen. Kan je nog een betere prijs krijgen op de vastgoedmarkt? En wat is de correcte haalbare prijs? Alles start natuurlijk bij de staat van uw woning. Hoe minder de toekomstige bewoners nog extra werken moeten uitvoeren, hoe interessanter voor je vraagprijs. Daarom deze nuttige en betaalbare tips.

#1 Een likje verf


Ogen de muren van uw woning nog fris aan? Of zijn er hier en daar enkele beschadigde muren? Dan kan een verse lik verf op de muren wonderen doen. Enkel één laagje is voldoende om die goede frisse indruk te geven. Met bepaalde kleuren kan je bepaalde sferen creëren. Kies het bijzonder voor neutrale effen kleuren

#2 Je keuken en badkamer opfrissen


Naast de badkamer is tegenwoordig In elk huis de keuken de meest geliefde centrale plaats en zijn mensen op zoek naar comfort en gezelligheid. Kandidaat-kopers zullen daarom de focus leggen op deze beide ruimtes. Smaken verschillen, daarom zeer nuttig om te investeren in een tijdloze look en kwaliteit. Is je keuken al een paar jaar oud? Enkel de deurtjes vernieuwen, kunnen al een groot verschil maken. Of enkel het kraanwerk van je bad en douche vervangen.

#3 Pak de tuin aan


Laat je kandidaat-kopers wegdromen. Alles begint aan de voordeur. Onkruid verwijderen, fris geurende bloemen, harken tot alle bruine bladeren weg zijn. Gras mooi gemaaid en een mooi opgemaakt terras en ze kunnen zichzelf zien zitten op dat terras in de zon.

#4 Geef elke ruimte 1 functie


Het komt veel voor dat eigenaars één kamer gebruiken voor zowel bureel als slaapplaats voor kleinkinderen. Wil je een duidelijke en rustige indruk geven aan de mogelijke kopers? Dan is het beter om enkele in te richten als bureel of enkel als logeerkamer. Waarom? Tijdens de rondleidingen krijgen de bezoekers dan een duidelijker overzicht van je woning en geef je ze de mogelijkheid om te plannen voor het inrichten.

#5 Laat het licht mooi schijnen


Zijn de lampjes niet meer up-to-date? Of werken er enkele spotjes niet meer? Geef je woning een boost met een heerlijke sfeer. Je hoeft daarom geen grote investeringen te doen. De juiste verlichting kan al meteen een ruim gevoel creëren. Op die manier voelen de kandidaat-kopers zich al meteen thuis. Makkelijk en niet duur.

vastgoedstyling tip 5 laat het licht mooi schijnen.jpeg

Zo zie je maar. Dit zijn maar enkele tips. Handig en niet duur. Speel het slim en voor je het weet is je huis verkocht. Wil je extra hulp of advies, neem dan zeker contact op.

© 2024 Affine. Webdesign by Puzzle