×
2 januari 2021 // Over Affine

Looking back at 2020

Het voorbije jaar was uitdagend, met de nodige aanpassingen. Voelbaar voor ons : vrienden, familie enkel te zien tijdens een wandeling, een fietstocht of in de tuin in aangepaste bubbels. En dit allemaal op de nodige veilige afstand. Handgel, mondmasker, ... nieuwe gewoontes. Tastbaar in vele sectoren. Ook in de vastgoedsector.

2020, wat een jaar!


Eerst was er angst. Maar al vlug pasten we ons aan het nieuwe manier van leven, overleven, net zoals in de vastgoedsector. Mensen bleven verder zoeken naar hun ideale woning of appartement. Eerst online om nadien een afspraak vast te leggen voor een bezoek. 

Ook Affine droeg haar steentje bij


Ook voor Affine was het schakelen om toch tegemoet te komen aan deze aanpassingen. Woningen toch de mooie, juiste uitstraling geven om nét die aangename beleving mee te geven aan de bezoekers, daar deden wij alles aan!

Want ook online moet je pand opvallen en de goesting geven om een bezoek te overwegen, zeker nu in deze corona toestanden. 

Dankbaar dat ik samen met Affine enkele mooie projecten mocht en kon uitwerken. De reacties waren in elk geval lovend!

Vastgoedstyling Looking back at 2020.jpg

Hoe anticiperen op de toekomst?


De vaccins zijn gestart maar terug naar het normale leven zal zeker nog een tijdje duren. Daarom mogen we zeker niet bij de pakken blijven zitten. 

Hoe zal het evolueren in de eerstkomende maanden? De fysieke bezoeken zullen nog aan de strikte normen verder plaats vinden. Je pand optimaal presenteren wordt dus de boodschap! 

En daar kan Affine bij helpen met handige tips of door een budgetvriendelijke aankleding

Wens je meer te weten over onze formules? Neem dan zeker contact op of bel mij.

© 2024 Affine. Webdesign by Puzzle