×
25 mei 2021 // Vastgoedstyling, Frequent Gelezen

Het belang van een sfeerbeleving in de woning voor een snellere verkoop: 5 aanraders

Er zijn plannen om een woning te verkopen? Dan is een goeie aanpak essentieel, want een instant verkoop is nét wat het doel is. Een geslaagde verkoop zit in het gevoel dat je meegeeft.

1. Tijd nemen om de woning op te ruimen


Je wenst de woning naar waarde verkopen? En je hoopt op een vlotte verkoop? Dan is het toch wel aangeraden om de moeite te nemen om de woning op te ruimen. Alle overtollige dingetjes in dozen plaatsen of op in de juiste kast leggen. Dit alleen maakt al een groot verschil en geeft al een mooie start op een goed verlopende verkoop van de woning.

2. Zorg voor een aantrekkelijke aankleding


Met een geslaagde warme inrichting trek je meer bezoekers aan en verhoog je dus je verkoopkansen. Waarom? Ze zullen zich meer aangetrokken voelen en krijgen zin om je pand te bezoeken. 

vastgoedstyling het belang van sfeerbeleving in de woning voor een snellere verkoop.jpg

3. Zet de troeven van je pand in het licht


Niet vaak kunnen kandidaat-kopers zich inbeelden hoe ze kunnen wonen in je pand. Daarom is het belangrijk dat de indeling van de ruimtes klopt en het hen kan doen inleven. Een woning kopen gaat nl zeer veel gepaard met emoties. Geef die emotie weer, want het visuele plaatje heeft een heel sterke invloed. 

vastgoedstyling planten als goedkope opvullers.jpeg

4. Toon warme detailfoto's in je verkoopadvertentie


Omdat de zoektocht naar een nieuwe thuis al start bij online zoeken tussen de vele advertenties, is het belang van sterke foto's zo groot. Naast mooie overzichtelijke foto's van hele ruimtes neem je best ook enkele warme detailfoto's. Het is nét dit dat een groot verschil zal maken, want ze krijgen goesting om je pand te bezoeken. 

vastgoedstyling toon warme detailfoto's in je verkoopadvertentie.jpeg

5. Geef tijdens de rondleiding een hartelijk ontvangst


Je hebt alles mooi voorbereid. De woning is mooi opgeruimd. Aantrekkelijke foto's voor in de advertentie. 

Je eerste bezoekers komen zich al aanmelden. Mooi! Maar geef ze nu ook een welkom gevoel. Geef hen de tijd om de woning in zich op te nemen. En neem met hen vervolgens nog eens alles door zodat ze met een duidelijk overzicht huiswaarts keren en instand een bod kunnen doen.  

© 2024 Affine. Webdesign by Puzzle