×
13 mei 2022 // Vastgoedstyling, Frequent Gelezen

Een geslaagde rondleiding in je pand: 5 handige insider-tips!

Een snelle verkoop of verhuur? De uiteindelijke beslissing om je pand te kopen of te huren, hangt veel af van het gevoel dat je bezoekers krijgen of zien tijdens de rondleiding. Hoe zal je ontvangen? Waarop moet je letten? Met deze handige tips ben je op de goede weg van een getekende compromis.

Tip 1: Geef jouw bezoekers een thuisgevoel bij het binnenkomen


Welke indruk wil je geven tijdens de rondleiding? Geef de kandidaat-kopers een warm, goed thuisgevoel zodat ze zich veilig voelen in jouw pand. Het is altijd aangenaam om in een positieve sfeer een pand te bezoeken. Je kan altijd voor een kleine snack of lekker geurende kaarsen zorgen. Dit geeft rust aan hen en deze sfeer nemen ze zeker mee naar huis met een mooi bod tot gevolg.

vastgoedstyling geef jouw bezoekers een thuisgevoel bij het binnenkomen.jpg

Tip 2: Vertel een verhaal


Vertel eens een verhaal over je woning. Het maakt van je huis een echte thuis. Wist je dat een boeiend en vooral een menselijk verhaal kan helpen om je huis sneller te verkopen of te verhuren? Voor hen is het altijd leuk om de geschiedenis of het unieke karakter van je pand te horen. Het is eens iets anders dan over de mooie keuken te praten.

Tip 3: Ontzorgen met planten en bloemen


Je kandidaat-kopers ontvangen in een huiselijke sfeer? Naast een mooie aangeklede woning, geven planten en bloemen een warm gevoel aan de bezoekers. De huiselijke sfeer zit er meer in en ze zullen meer de tijd nemen om de ruimtes in zich op te nemen. Even plaats nemen in de zetel en genieten van de aangename sfeer die er hangt? Dat is een kans op een bod!

vastgoedstyling tip 3 ontzorgen met planten.jpeg

Tip 4: Zorg voor een serene sfeer


Hoe rustiger, hoe meer je bezoekers tijd zullen nemen om jouw pand in zich op te nemen. Geen lawaai of andere storende factoren. Geen blaffende honden of spelende kinderen waardoor ze gestoord kunnen worden en je geen belangrijke vragen kunnen stellen.

Tip 5: Stel je bezoekers gerust op het einde van de rondleiding


Niets is minder leuk om als je na de rondleiding aan je bezoekers nog een flyer met enkele detailfoto's meegeeft. Of trakteer ze op een klein snackje op een chocolaatje achteraf. En bij mooi weer een glaasje frisdank. Succes gegarandeerd!

vastgoedstyling tip 5 stel je bezoekers gerust op het einde van de rondleiding.webp

Vind je dit al heel handige tips en wil je graag nog meer ondersteuning? Laten we eens vrijblijvend kennismaken!

© 2024 Affine. Webdesign by Puzzle