×
28 april 2020 // Over Affine, Vastgoedstyling

Appartement Knokke-Heist na 1 week verkocht dankzij vastgoedstyling

Dat was bijvoorbeeld het geval bij dit duplexappartement in Knokke-Heist dat ADW Immo in portefeuille had.Door uw huis of appartement te laten stylen, kunt u ervoor zorgen dat uw pand sneller verkocht of verhuurd raakt, en vaak ook aan een hogere prijs. U laat potentiële kopers of huurders immers duidelijk het potentieel zien van de ruimtes en kunt dankzij vastgoedstyling ook de troeven van het pand extra in de verf zetten. Dat was bijvoorbeeld het geval bij dit duplexappartement in Knokke-Heist dat ADW Immo in portefeuille had.

Door uw huis of appartement te laten stylen, kunt u ervoor zorgen dat uw pand sneller verkocht of verhuurd raakt, en vaak ook aan een hogere prijs. U laat potentiële kopers of huurders immers duidelijk het potentieel zien van de ruimtes en kunt dankzij vastgoedstyling ook de troeven van het pand extra in de verf zetten.

De uitdaging van de klant


Het duplexappartement maakt deel uit van Residentie Laurensa. Immokantoor ADW Immo had dit pand in hun portefeuille overgenomen, nadat het al anderhalf jaar te koop stond. Het raakte niet verkocht, voornamelijk omdat bezoekers de indruk hadden dat het appartement veel te groot was voor een tweede verblijf. Het pand stond leeg en de foto’s op de immosite waren erg donker. De rustgevende vakantiesfeer was dus nogal ver te zoeken.

Vastgoedstyling uitdaging van de klant.jpg

De aanpak van Affine


Affine vond de grootte van het appartement net een troef, want het biedt zeeën van mogelijkheden én ruimte. Om het potentieel van het pand aan te tonen, plaatste Affine kartonnen meubels en bijhorende accessoires. Zo zag het appartement er meteen stukken gezelliger en als een echt vakantieverblijf uit.

Naast de eettafel en het mooie salon, werd een extra zithoek gecreëerd met een leeslamp. Een tweede verblijf associëren we immers met vakantie en lekker genieten met een boek en een goed glas wijn.

 

Affine maakte bovendien een professionele fotoreportage van het aangeklede pand, waardoor de advertentie meteen een andere uitstraling kreeg. Het zoekertje werd dan ook veel meer bekeken.

vastgoedstyling de aanpak van Affine.jpg

Het uiteindelijke resultaat?


Nadat het pand anderhalf jaar had leeggestaan, werd het een week na de tussenkomst van Affine verkocht … Zaakvoerder Yves Serbruyns was heel erg tevreden:

vastgoedstyling het uiteindelijke resultaat.jpg

Vastgoedstyling: sneller en duurder verkopen


Deze case is het bewijs dat vastgoedstyling de investering meer dan waard is. We zetten de voordelen van vastgoedstyling even op een rijtje:

  • U stelt uw pand aantrekkelijker voor: bezoekers kunnen de ruimte veel beter inschatten en voelen zich daardoor sneller thuis.

  • U kunt de troeven van het pand extra in de verf zetten en bepaalde uitdagingen als troef uitspelen.

  • Gestyled vastgoed wordt zeven tot vijftien keer sneller verkocht en met een meerwaarde van tot wel 15%.

Affine biedt verschillende formules aan. Zo kunt u bijvoorbeeld enkel stylingadvies vragen waarmee u vervolgens zelf aan de slag kunt, een bemeubeld pand laten restylen of een leegstaand pand volledig laten inrichten. Ontdek de formules van Affine en kies de oplossing die het beste bij u past.

© 2024 Affine. Webdesign by Puzzle