Vastgoedstyling

Je wilt een pand verkopen of verhuren en liefst zo snel mogelijk, want time is money, zeker in de vastgoedsector. Je weet misschien niet zo goed hoe je je pand het meest aantrekkelijk op immowebsites kan voorstellen, of je wilt een bezoekdag organiseren, maar je weet niet hoe je eraan moet beginnen.

Als vastgoedstyliste kom ik bij je langs om te bekijken hoe we je woning of appartement aantrekkelijker kunnen voorstellen. Dat gaat van louter advies en tips, tot een restyling van jouw bemeubeld pand of aankleding met echte of kartonnen meubels van een leegstaand pand

                OVERTUIG JEZELF                                                                                                                                                                                       

Je woning sneller en met meer rendement verkopen

Zeker bij verkoop is het belangrijk dat potentiële kopers zich onmiddellijk thuis voelen als ze je huis of appartement bezoeken. Door strategisch meubels en accessoires te plaatsen, creëer je een thuisgevoel en kunnen ze de ruimte beter inschatten. Voor je het weet, denken ze al na over hoe ze het huis zelf zouden inrichten. Met vastgoedstyling verkoop je je pand vijf tot zeven keer sneller en met een meerwaarde van tot wel 15%.

Affine zet de troeven van je pand in de verf

Als interieurvormgever en vastgoedstyliste weet ik de positieve elementen van je pand extra in de verf te zetten, maar even goed spelen we de eerder uitdagende elementen uit als troef. Tijdens de volledige samenwerking staat je persoonlijk verhaal en uiteraard je budget centraal.

Neem vrijblijvend contact met mij op voor meer informatie, zodat we er samen voor kunnen zorgen dat je pand sneller een nieuwe eigenaar of bewoner vindt!

 

DAAROM VASTGOEDSTYLING!


85%

van de potentiële kopers heeft geen of weinig ruimtelijk inzicht bij lege panden

77%

van de kopers kan zich gemakkelijker zijn nieuwe thuis inbeelden als pand is ingericht

90%

van de gestylde panden krijgt een aanvaardbaar bod binnen 30 dagen

               ONTDEK DE FORMULES