Videocall

Bedankt voor je interesse in de online live begeleiding. Ik kijk ernaar uit om met jou de ruimtes van het pand te doorlopen.

De tijd die we samen doorbrengen tijdens deze consultatie is erg kostbaar en die willen we niet verspillen. Daarom wil ik vragen dat je me van tevoren wat informatie verstrekt om zo de tijd samen efficiënter te maken.

Welke ruimtes wil je bespreken tijdens de 1,5 uur virtuele rondleiding?

1. Door deze algemene voorwaarden te accepteren, bevestig ik dat ik een goed werkende wifi- of gsm-gegevensverbinding heb bij de accommodatie waar dit overleg over gaat en dat er geen restitutie is als de verbinding niet werkt en een videoconferentie gesprek niet mogelijk is.
 

2. De consultatie tijd is maximaal 1,5 uur. Afhankelijk van hoeveel er moet worden besproken, kan dit voor veel eigendommen voldoende tijd zijn. Grotere eigendommen en sommige andere eigendommen hebben mogelijk meer tijd nodig. Extra tijd is 75 euro per extra half uur. Als je een langere tijd wilt boeken of niet zeker weet hoeveel tijd je moet boeken, neem dan rechtstreeks contact met ons op via 0473 92 66 35 via e-mail op martine@affine.be
 

3. Dit is een consultatiedienst waarbij Affine haar professionele aanbevelingen mondeling aan jou verstrekt. Deze dienst wordt niet geleverd met een schriftelijk rapport. Als je ook een schriftelijk rapport wilt hebben, raadpleeg dan onze andere dienst "Online Actieplan". Door beide te gebruiken, kan het een geweldige combinatie zijn als je een online virtueel persoonlijk consult wilt hebben samen met een schriftelijk rapport.
 

4. Herplannen: Affine begrijpt dat het druk kan zijn en dat er dingen veranderen. Je kan je afspraak EENMAAL ten minste 24 uur vóór de afspraak kosteloos opnieuw plannen naar martine@affine.be. Extra herschikkingen leiden tot een vergoeding van 25 euro. Voor herplanning met minder dan 24 uur wordt 50% van het consult bedrag in rekening gebracht. Herplanningskosten moeten 24 uur voor de opnieuw geplande afspraak worden betaald.
 

5. No-Show: Omdat jouw tijd kostbaar is, geldt dat ook voor Affine. Als we geen verzoek tot herplanning hebben ontvangen en je niet komt opdagen voor de afspraak voor een consult, wordt het volledige consulttarief in rekening gebracht voor deze "no-show". Geen restituties of terugbetaling. Voor de nieuwe datum zal een nieuwe afspraakaanvraag tegen de volledige aankoopprijs moeten worden geplaatst.

6. De klant begrijpt dat Affine succes en een bepaald resultaat niet kan garanderen. Hoewel Affine haar uiterste best zal doen om een succesvol resultaat te bereiken, kan Affine geen garantie geven met betrekking tot de succesvolle verkoop van de gebouwen in jouw voordeel. Jouw kans op succes is slechts uiting van mening en schattingen.