Aanbod  vastgoedstyling

Dankzij vastgoedstyling verhuur of verkoop je je pand gegarandeerd sneller. Affine werkte verschillende formules uit, afhankelijk van je behoefte en budget.

 

 

In 3 stappen je vastgoed meer waarde geven


Stap 1

Vraag een analyse van je pand aan en kies voor een offline aanbod van Affine voor vastgoedstyling.

Stap 2

Kleed je pand aan met meubels en warme accessoires om kopers of huurders sneller te overtuigen.

Stap 3

Dankzij vastgoedstyling zijn prijsonderhandelingen niet nodig en staat je pand aanzienlijk minder lang te koop. Zo verkocht!

Online consult voor sneller advies en tips


Online consult

Met enkele kleine aanpassingen kan ik het pand meteen een stuk aantrekkelijker maken voor potentiële kopers of huurders. Hoe? Dit heb ik van jou nodig :

  • 10 tot 15 foto's van de verschillende ruimtes
  • en/of een video waarbij je je door het pand begeeft

Binnen 48 uur mag je in je mailbox de tips en advies ontvangen, waarmee je zelf aan de slag kan. 

 

Soms is er immers geen tijd om te wachten, en zeker in de vastgoedsector moet het soms snel gaan. Laat me weten wanneer je zelf in het pand aanwezig bent, dan plannen we een videocall in. Neem me mee door de ruimte met jouw camera en krijg van mij onmiddellijk de handige tips en tricks om het pand aantrekkelijker voor te stellen.

INVESTERING : 175 euro voor een online consult of een live videocall van 1,5 uur 

 

Consult via foto's of videoLiever een videocall inplannen

Wil je toch liever samen ter plaatse het pand bezichtigen? Dat kan uiteraard ook. Er zijn verschillende mogelijkheden

Restyling van een bemeubeld pand ter plaatse


Niet elk pand dat te koop of te huur staat, staat leeg. Heel vaak zijn er nog meubels en persoonlijke spullen in aanwezig en wordt er zelfs nog in geleefd. Dat betekent echter niet dat bezoekers zich sterker tot je pand aangetrokken zullen voelen. Smaken verschillen immers.

Met de nodige expertise herschikt Affine jouw meubels, worden persoonlijke items geneutraliseerd en wordt de ruimte indien nodig verder aangekleed met mooie accessoires. In deze formule zit ook een fotopresentatie inbegrepen waarmee je aan de slag kunt.

INVESTERING : vanaf 355 euro voor het herschikken van uw meubels

 

OFFERTE AANVRAGEN

Restyling

 

 

Vastgoedstyling kan leiden tot een betere transactie en snellere verkoop of verhuur. Potentiële kopers of huurders zijn sneller overtuigd en zullen minder over de verkoopprijs onderhandelen. 

Je kan je pand aankleden met kartonnen of echte meubels en daarin kiezen tussen budgetvriendelijke of luxueuzere oplossingen.

Of zoek je ondersteuning bij een openbezoekdag? Een mooie aankleding geeft je bezoekers een beter beeld van de ruimte en doet hen meteen wegdromen.

Aankleding leegstaand pand met formule Sublime


Gemakkelijk ingericht met  Sublime

Een leegstaand pand is minder uitnodigend en spreekt minder tot de verbeelding dan een aangekleed pand. Affine richt je pand in met kartonnen meubels, volgens formule Sublime, als het wat meer mag zijn.

Uiteraard mogen de nodige echte accessoires niet ontbreken, zoals kussens, dekbedovertrekken, fotokaders en bloemen. Enkele stijlvolle eyecathers kunnen al eens het verschil maken. Ik bekijk welke meubels en mooie accessoires Affine kan combineren met een pakket kartonnen meubels. Indien er interesse is, kunnen deze enkele interieurstukken ook overgekocht worden.

Ontvang bovendien een professionele fotopresentatie van je pand. De meubels worden na afloop van de overeenkomst terug opgehaald door Affine. 

INVESTERING : projectgericht vanaf 565 euro voor een huurperiode van 3 maanden 

 

OFFERTE AANVRAGEN 

 

Aankleding leegstaand pand met echte meubels


Op maat met kwaliteitsvolle meubels

 

Liever echte meubels in plaats van kartonnen meubels? Affine werkt hiervoor in partnership samen met gespecialiseerde interieurzaken en brengt je in contact met hen.

Een volledig exclusief interieur op maat kan samengesteld worden. Bevallen de meubels jouw koper of huurder? Dan hebben zij de mogelijkheid om de meubels over te kopen.

INVESTERING : offerte op maat 

 

IK WENS EEN OFFERTE OP MAAT