Aankleding van leegstaande panden met kartonnen of echte meubels


Vastgoedstyling kan leiden tot een betere transactie en snellere verkoop of verhuur. Je kan je pand aankleden met kartonnen of echte meubels en daarin kiezen tussen budgetvriendelijke of luxueuzere oplossingen.

Of zoek je ondersteuning bij een openbezoekdag? Een mooie aankleding geeft je bezoekers een beter beeld van de ruimte en doet hen meteen wegdromen.

 

Vastgoedstyling met kartonnen meubels


Gemakkelijk ingericht met kartonnen meubels

Een leegstaand pand is minder uitnodigend en spreekt minder tot de verbeelding dan een aangekleed pand. Affine richt je pand in met kartonnen meubels. Uiteraard mogen de nodige (echte) accessoires niet ontbreken, zoals kussens, dekbedovertrekken, fotokaders en bloemen. Ontvang bovendien een professionele fotopresentatie van je pand. De meubels worden na afloop van de overeenkomst terug opgehaald door Affine. 

INVESTERING : projectgericht vanaf 475 euro voor een huurperiode van 4 maanden 

IK WENS EEN OFFERTE OP MAAT

 

Sublime, als het wat meer mag zijn

Enkele stijlvolle eyecatchers kunnen al eens het verschil maken. Ik bekijk welke meubels en mooie accessoires we kunnen combineren met een pakket kartonnen meubels. Indien er interesse is, kunnen deze interieurstukken ook overgekocht worden.

INVESTERING : projectgericht vanaf 680 euro voor een huurperiode van 4 maanden

IK WENS EEN OFFERTE OP MAAT

 

 

Vastgoedstyling met echte meubels


Budgetvriendelijke aankleding

Liever echte meubels in plaats van kartonnen meubels, maar ben je wel op zoek naar een budgetvriendelijke oplossing? Dan zorgt Affine voor een aantal echte meubelstukken die passen binnen je budget. Bij deze formule ontvang je eveneens een fotoreportage van jouw pand. Na afloop van de overeenkomst worden de meubels opgehaald door Affine. Indien er interesse is, kunnen de interieurstukken ook overgekocht worden.

INVESTERING : projectgericht vanaf 1100 euro voor een huurperiode van 4 maanden

IK WENS EEN OFFERTE OP MAAT

 

Ultime, een interieur op maat

Om de aankleding van je pand naar een hoger niveau te tillen, kan je je pand ook met echte, kwaliteitsvolle meubels inrichten. Hiervoor werkt Affine samen met gespecialiseerde intieurzaken. Soms is enkel het beste goed genoeg. Affine stelt met plezier een volledig exclusief interieur op maat samen, zodat uw pand nog sneller en met een grote meerwaarde verkocht of verhuurd kan worden. Bevallen de meubels jouw koper of huurder? Dan hebben zij de mogelijkheid om de meubels over te kopen. Daarnaast krijg je nog een professionele fotopresentatie.

INVESTERING : projectgericht vanaf 1700 euro voor een huurperiode van 4 maanden

 IK WENS EEN OFFERTE  OP MAAT