waarom   interieurvormgeving

Droom je van een nieuw interieur? Wil je graag in een mooie omgeving thuiskomen die volledig volgens jouw smaak en persoonlijkheid is aangekleed? En wist je dat het wooncomfort en de beleving van een ruimte wordt bepaald door lichtinval, geluid en privacy, en dat je dat dus zelf in de hand hebt? 

Als interieurvormgever help ik je het beste uit je woning te halen en deze niet alleen anders in te delen, maar ook om de juiste meubels, stoffen en kleuren te kiezen.

         Vraag gratis advies 

De juiste kleuren op de juiste plaats 

Kleurencombinaties hebben een heel grote impact op hoe je je interieur aanvaardt. Zo kan een kleurrijk accent een mooie eyecatcher zijn, maar het kan ook al snel te veel zijn. Met mijn geoefend oog zie ik al snel waar de kleuren beter iets zachter zijn en waar er wat meer schwung mag zijn. 

Combineer contrasterende kleuren voor een levendig resultaat, of verzoen harmonieuze kleuren als oranje-rood of groen-geel met neutrale tinten zoals wit, grijs of zwart. Of misschien is een combinatie van enkele ton sur ton tinten helemaal gepast in uw woning. In elk geval luister ik eerst naar je verhaal en wensen, zodat ik de kleurkeuze daarop kan afstemmen.

Creëer meer rust en ruimte 

Vaak is interieurvormgeving een kwestie van de ruimte optimaal te gebruiken, zodat je een maximum aan bruikbare plaats hebt en toch veel open ruimte en rust creëert. Denk bijvoorbeeld aan subtiele opbergkasten, uitschuifbare meubels of het gebruik van spiegels of glazen wanden om een ruimte groter te doen lijken.

Maak vrijblijvend kennis met mij, zodat we samen kunnen bekijken wat ik voor je kan doen.

Contact