Formules   Interieurvormgeving

Is het tijd voor wat vernieuwing in je woning? Of heb je een kleine ruimte die je zo praktisch mogelijk wilt inrichten? Als interieurvormgever kan ik je helpen met louter tips en advies tot een volledige interieurontwerp, steeds met het oog op een aangename sfeer in huis of op kantoor.

 

Vraag een offerte

Eenvoudige interieurstyling

Tijdens een eerste bezoek maken we kennis en analyseert Affine de ruimte. Vervolgens bezorg ik je een verslag met tips en advies, waarmee je zelf aan de slag kan.

INVESTERING : 275 euro voor een uitgewerkt actieplan

Maak een afspraak

Uitgebreid interieuradvies 

Nadat ik ben langsgekomen om de ruimte te bekijken en we je verwachtingen en wensen hebben genoteerd, kan het ontwerp in grote lijnen worden uitgewerkt. Je ontvangt van mij een basisontwerp en een moodboard met sfeerbeelden van het gewenste interieur.

INVESTERING : projectgericht vanaf 465 euro voor een uitgewerkt actieplan

Kleuradvies

Volledig gevisualiseerd interieurontwerp

Wil je nog een stapje verder gaan, dan maak ik op basis van een uitgebreid moodboard een gedetailleerd ontwerp op. Dit wordt uitgewerkt in een 2D-visualisatie,  vertrekkende van het grondplan van je woning. Indien gewenst, kan je op Affine een beroep doen voor de uitvoering van het plan, of dit zelf in handen nemen.

INVESTERING : projectgericht vanaf 795 euro voor een uitgewerkt actieplan

Meer info