Hi, Ik ben Martine!

 

 

Ik help je pand sneller verkopen of verhuren door slimmer je pand in te richten zodat mensen een veilig gevoel krijgen en ze direct overtuigd zijn.

Want alles start bij de eerste indruk.

 

Echt?  Vertel! 

 

Een appartement of huis inrichten voor een open bezoekdag?

 

Verkoop je als projectontwikkelaar, bouwbedrijf of makelaar een verkaveling met een aantal panden? Dan heb je wellicht ook een modelappartement of -huis dat potentiële bezoekers kunnen komen bekijken. Overtuig hen sneller met een mooie aankleding. 

Staat je pand te lang te koop of te huur?


 

Dan is vastgoedstyling een goed idee. Door je pand aan te kleden met meubels en accessoires zorg je ervoor dat de bezoeker de ruimte beter kan inschatten en zich sneller thuis voelt. Als vastgoedstyliste creëer ik met de nodige finesse een huiselijke sfeer in elk pand, zodat je je woning of appartement aanzienlijk sneller kunt verkopen of verhuren. 

 ONTDEK HOE IK JOU KAN HELPEN 
 

Mijn pand valt niet voldoende op in het aanbod te huur of te koop!

 

Als vastgoedstyliste geef ik je strategisch advies over hoe je huis of appartement op de vastgoedmarkt kan presenteren. Ik kleed je pand aan met echte of kartonnen meubels en passende accessoires. Zo trek je meer bezoekers aan en krijg je je woning sneller verkocht of verhuurd!  


 

jouw vastgoedstyliste


Affine, dat is vastgoedstyling met finesse. De combinatie van een persoonlijke aanpak en de expertise van het (interieur)vak zijn het ideale recept om je woning of appartement sneller verkocht of verhuurd te krijgen. Zowel leegstaande als bemeubelde panden kunnen heel wat meer bezoekers aantrekken door een thuissfeer te creëren met enkele meubels en warme accessoires toe te voegen.

Affine gaat voor die eerste juiste indruk!

IK WIL EEN AFSPRAAK MAKEN

In 3 stappen je vastgoed meer waarde geven


Stap 1

Vraag een analyse van je pand aan. Kies voor een formule van Affine voor vastgoedstyling dat best bij je past.

Stap 2

Kleed je pand aan met  meubels en bijpassende accessoires om kopers of huurders sneller te overtuigen.

Stap 3

Dankzij vastgoedstyling zijn  prijsonderhandelingen niet nodig en staat je pand aanzienlijk minder lang te koop. Zo verkocht!

  MEUBELVERHUUR 

                                                                                      

Getuigenissen


Bell Estate
Bell Estate werkte samen met Affine
Bell Estate, Isabelle De Ro
Properties Makelaars
Nooit gedacht dat het resultaat zo spectaculair zou zijn. Dankzij Martine van Affine werd een saaie grijze woning onmiddellijk een aantrekkelijk pa...
Properties Makelaars, Willem-A. Bossaert
Immo Francois Ieper
De samenwerking met Martine verliep erg vlot. Door de styling konden kandidaat-kopers een beter beeld vormen van de woning. Toen de woning nog niet...
Immo Francois Ieper, Flore Verhulst
Ronny Anica
De bezoekers waren erg onder de indruk van de mogelijkheden die het appartement biedt en door de aankleding konden zij zich een realistischer beeld...
Ronny Anica, Eigenaar

The key to great design is capturing the spirit of the client and the essence of the space

- Tony Stavish
voor
na