Hi, Ik ben Martine!

 

 

Ik help je vastgoed sterker op de markt te zetten door juiste styling en advies met snellere verkoop of verhuur als kers op de taart.

Voor jou steek ik mijn handen uit de mouwen.

Echt?  Vertel! 

 

Een appartement of huis inrichten voor een open bezoekdag?

 

Verkoop je als projectontwikkelaar, bouwbedrijf of makelaar een verkaveling met een aantal panden? Dan heb je wellicht ook een modelappartement of -huis dat potentiële bezoekers kunnen komen bekijken. Overtuig hen sneller met een mooie aankleding. 

Staat je pand te lang te koop of te huur?


 

Dan is vastgoedstyling een goed idee. Door je pand aan te kleden met meubels en accessoires zorg je ervoor dat de bezoeker de ruimte beter kan inschatten en zich sneller thuis voelt. Als vastgoedstyliste creëer ik met de nodige finesse een huiselijke sfeer in elk pand, zodat je je woning of appartement aanzienlijk sneller kunt verkopen of verhuren. 


 

Mijn pand valt niet voldoende op in het aanbod te huur of te koop!

 

Als vastgoedstyliste geef ik je strategisch advies over hoe je huis of appartement op de vastgoedmarkt kan presenteren. Ik kleed je pand aan met echte of kartonnen meubels en passende accessoires. Zo trek je meer bezoekers aan en krijg je je woning sneller verkocht of verhuurd!  


 

jouw vastgoedstyliste


Affine, dat is vastgoedstyling met finesse. De combinatie van een persoonlijke aanpak en de expertise van het (interieur)vak zijn het ideale recept om je woning of appartement sneller verkocht of verhuurd te krijgen. Zowel leegstaande als bemeubelde panden kunnen heel wat meer bezoekers aantrekken door de meubels strategisch te plaatsen en huiselijke accessoires toe te voegen. 

Realisaties

In 3 stappen je vastgoed meer waarde geven


Stap 1

Vraag een analyse van je pand aan. Kies voor een online of offline formule van Affine voor vastgoedstyling.

Stap 2

Kleed je pand aan met kartonnen of echte meubels en accessoires om kopers of huurders sneller te overtuigen.

Stap 3

Dankzij vastgoedstyling zijn  prijsonderhandelingen niet nodig en staat je pand aanzienlijk minder lang te koop. Zo verkocht!

  Meer info 

                                                                                       GRATIS TIPS & TRICKS

Getuigenissen


Immo Francois Ieper
De samenwerking met Martine verliep erg vlot. Door de styling konden kandidaat-kopers een beter beeld vormen van de woning. Toen de woning nog niet...
Immo Francois Ieper, Flore Verhulst
Ronny Anica
De bezoekers waren erg onder de indruk van de mogelijkheden die het appartement biedt en door de aankleding konden zij zich een realistischer beeld...
Ronny Anica, Eigenaar
Sonja De Coster
Het was een uiterst professionele en aangename samenwerking. De communicatie verliep zeer vlot, alle afspraken werden perfect nageleefd. Het resul...
Sonja De Coster, Eigenares
Immo Francois Kortrijk
Er was een snelle en vlotte communicatie waardoor de inrichting van het appartement zeer snel kon plaatsvinden. Het appartement werd smaakvol inger...
Immo Francois Kortrijk, Hannelore Ostyn

The key to great design is capturing the spirit of the client and the essence of the space

- Tony Stavish
voor
na